Код компонента | Компоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практики, кваліфікаційна робота) | Кількість кредитів ЄКТС | Форма підсумкового контролю | Обов'язкові компоненти |
ОК 1 | Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві | 4 | |
ОК 2 | Кваліфікаційна дипломна робота | 18 | |
ОК 3 | Конкурентоспроможність та інновації в готельно-ресторанному бізнесі | 4 | |
ОК 4 | Корпоративне та антикризове управління | 4 | |
ОК 5 | Методика викладання дисциплін у вишах | 3 | |
ОК 6 | Методологія і організація наукових досліджень | 3 | |
ОК 7 | Науково-педагогічний практикум | 8 | |
ОК 8 | Організація обслуговування туристів у готелях | 6 | |
ОК 9 | Переддипломна практика | 12 | |
ОК 10 | Стратегічний менеджмент та маркетинг в готельно-ресторанній справі | 4 | |
| Загальний обсяг обов'язкових компонентів: | 66 | |
Вибіркові компоненти |
| | 24 | |
| Загальний обсяг вибіркових компонентів: | 24 | 26.67% |
| ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ | 90 | |