Перелік компонентів освітньої програми

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Код компонентаКомпоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практики, кваліфікаційна робота)Кількість кредитів ЄКТСФорма підсумкового контролю
Обов'язкові компоненти
ОК 1Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві4
ОК 2Кваліфікаційна дипломна робота18
ОК 3Конкурентоспроможність та інновації в готельно-ресторанному бізнесі4
ОК 4Корпоративне та антикризове управління4
ОК 5Методика викладання дисциплін у вишах3
ОК 6Методологія і організація наукових досліджень3
ОК 7Науково-педагогічний практикум8
ОК 8Організація обслуговування туристів у готелях6
ОК 9Переддипломна практика12
ОК 10Стратегічний менеджмент та маркетинг в готельно-ресторанній справі4
Загальний обсяг обов'язкових компонентів:66
Вибіркові компоненти
24
Загальний обсяг вибіркових компонентів:2426.67%
ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ90