Перелік компонентів освітньої програми

Код компонента Компоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практики, кваліфікаційна робота) Кількість кредитів ЄКТС Форма підсумкового контролю
Обов'язкові компоненти
ОК 1 Гігієна та санітарія в галузі 3 Залік
ОК 2 Інформатика та комп’ютерна графіка 5 Залік
ОК 3 Історія розвитку індустрії гостинності 5 Екзамен
ОК 4 Математика в галузі 4 Залік
ОК 5 Ораторська майстерність 3 Залік
ОК 6 Організація рекреаційних послуг 4 Залік
ОК 7 Готельні анімаційні послуги 4.5 Залік
ОК 8 Харчова хімія 4 Екзамен
ОК 9 Основи наукових досліджень 3.5 Залік
ОК 10 Стандартизація, сертифікація, метрологія 3.5 Залік
ОК 11 Етнічні кухні 4 Екзамен
ОК 12 Товарознавство 4 Екзамен
ОК 13 Організація ресторанного господарства 9 Екзамен, КР
ОК 14 Безпека в галузі 3 Залік
ОК 15 Економіка в готельно-ресторанному господарстві 8 Екзамен
ОК 16 Організація готельного господарства 9 Екзамен, КР
ОК 17 Технологія продукції ресторанного господарства 10 Залік
ОК 18 Міжнародна готельна індустрія 4 Екзамен
ОК 19 Організація барної справи 4 Залік
ОК 20 Менеджмент готельно-ресторанного господарства 3 Екзамен
ОК 21 Маркетинг готельно-ресторанного господарства 4 Екзамен
ОК 22 Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства 8 Залік
ОК 23 Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві 5 Екзамен
ОК 24 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства 4.5 Екзамен
ОК 25 Українці в європейському дискусі 3 Екзамен
ОК 26 Конституційні права і свободи людини в Україні 3 Залік
ОК 27 Іноземна мова в галузі 7 Екзамен
ОК 28 Українська мова за професійним спрямуванням 3 Екзамен
ОК 29 Ознайомча практика 4.5 Диф. залік
ОК 30 Навчальна практика 9 Диф. залік
ОК 31 Виробнича практика 9 Диф. залік
ОК 32 Переддипломна практика 4.5 Диф. залік
ОК 33 Атестація 1.5 Екзамен
ОК 34 Кваліфікаційна робота (дипломування) 10.5 Екзамен
Загальний обсяг обов'язкових компонентів: 174
Вибіркові компоненти
Загальний обсяг вибіркових компонентів: 66 27.5%
ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ 240