| Обов'язкові компоненти |
| ОК 1 |
Гігієна та санітарія в галузі |
3 |
Залік |
| ОК 2 |
Інформатика та комп’ютерна графіка |
5 |
Залік |
| ОК 3 |
Історія розвитку індустрії гостинності |
5 |
Екзамен |
| ОК 4 |
Математика в галузі |
4 |
Залік |
| ОК 5 |
Ораторська майстерність |
3 |
Залік |
| ОК 6 |
Організація рекреаційних послуг |
4 |
Залік |
| ОК 7 |
Готельні анімаційні послуги |
4.5 |
Залік |
| ОК 8 |
Харчова хімія |
4 |
Екзамен |
| ОК 9 |
Основи наукових досліджень |
3.5 |
Залік |
| ОК 10 |
Стандартизація, сертифікація, метрологія |
3.5 |
Залік |
| ОК 11 |
Етнічні кухні |
4 |
Екзамен |
| ОК 12 |
Товарознавство |
4 |
Екзамен |
| ОК 13 |
Організація ресторанного господарства |
9 |
Екзамен, КР |
| ОК 14 |
Безпека в галузі |
3 |
Залік |
| ОК 15 |
Економіка в готельно-ресторанному господарстві |
8 |
Екзамен |
| ОК 16 |
Організація готельного господарства |
9 |
Екзамен, КР |
| ОК 17 |
Технологія продукції ресторанного господарства |
10 |
Залік |
| ОК 18 |
Міжнародна готельна індустрія |
4 |
Екзамен |
| ОК 19 |
Організація барної справи |
4 |
Залік |
| ОК 20 |
Менеджмент готельно-ресторанного господарства |
3 |
Екзамен |
| ОК 21 |
Маркетинг готельно-ресторанного господарства |
4 |
Екзамен |
| ОК 22 |
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства |
8 |
Залік |
| ОК 23 |
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві |
5 |
Екзамен |
| ОК 24 |
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства |
4.5 |
Екзамен |
| ОК 25 |
Українці в європейському дискусі |
3 |
Екзамен |
| ОК 26 |
Конституційні права і свободи людини в Україні |
3 |
Залік |
| ОК 27 |
Іноземна мова в галузі |
7 |
Екзамен |
| ОК 28 |
Українська мова за професійним спрямуванням |
3 |
Екзамен |
| ОК 29 |
Ознайомча практика |
4.5 |
Диф. залік |
| ОК 30 |
Навчальна практика |
9 |
Диф. залік |
| ОК 31 |
Виробнича практика |
9 |
Диф. залік |
| ОК 32 |
Переддипломна практика |
4.5 |
Диф. залік |
| ОК 33 |
Атестація |
1.5 |
Екзамен |
| ОК 34 |
Кваліфікаційна робота (дипломування) |
10.5 |
Екзамен |
|
Загальний обсяг обов'язкових компонентів: |
174 |
|
| Вибіркові компоненти |
|
Загальний обсяг вибіркових компонентів: |
66 |
27.5%
|
|
ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ |
240 |
|