Перелік компонентів освітньої програми

Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Освітня програма: Готельно-ресторанна справа
Код компонентаКомпоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практики, кваліфікаційна робота)Кількість кредитів ЄКТСФорма підсумкового контролю
Обов'язкові компоненти
ОК 1Гігієна та санітарія в галузі3Залік
ОК 2Інформатика та комп’ютерна графіка 5Залік
ОК 3Історія розвитку індустрії гостинності5Екзамен
ОК 4Математика в галузі4Залік
ОК 5Ораторська майстерність3Залік
ОК 6Організація рекреаційних послуг4Залік
ОК 7Готельні анімаційні послуги4.5Залік
ОК 8Харчова хімія4Екзамен
ОК 9Основи наукових досліджень3.5Залік
ОК 10Стандартизація, сертифікація, метрологія3.5Залік
ОК 11Етнічні кухні4Екзамен
ОК 12Товарознавство4Екзамен
ОК 13Організація ресторанного господарства9Екзамен, КР
ОК 14Безпека в галузі3Залік
ОК 15Економіка в готельно-ресторанному господарстві8Екзамен
ОК 16Організація готельного господарства9Екзамен, КР
ОК 17Технологія продукції ресторанного господарства10Залік
ОК 18Міжнародна готельна індустрія4Екзамен
ОК 19Організація барної справи4Залік
ОК 20Менеджмент готельно-ресторанного господарства3Екзамен
ОК 21Маркетинг готельно-ресторанного господарства4Екзамен
ОК 22Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства8Залік
ОК 23Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві5Екзамен
ОК 24Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства4.5Екзамен
ОК 25Українці в європейському дискусі3Екзамен
ОК 26Конституційні права і свободи людини в Україні3Залік
ОК 27Іноземна мова в галузі7Екзамен
ОК 28Українська мова за професійним спрямуванням3Екзамен
ОК 29Ознайомча практика4.5Диф. залік
ОК 30Навчальна практика9Диф. залік
ОК 31Виробнича практика9Диф. залік
ОК 32Переддипломна практика4.5Диф. залік
ОК 33Атестація1.5Екзамен
ОК 34Кваліфікаційна робота (дипломування)10.5Екзамен
Загальний обсяг обов'язкових компонентів:174
Вибіркові компоненти
66
Загальний обсяг вибіркових компонентів:6627.5%
ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ240